Gefeliciteerd met je cadeaupakket!

Cadeaupakket Doe Mee
Cadeaupakket

Kinderplezier
Spa
Boekenvoordeel
Meervoormamas
Kinderboekerij
SPA
Meervoormama's

Algemene Voorwaarden

In samenwerking met verschillende partners van Meer voor Mama’s hebben we een mooi digitaal cadeaupakket samengesteld dat je helemaal GRATIS kunt ontvangen. Vul je volledige gegevens in en ontvang het digitale Meer voor Mama’s cadeaupakket met leuke cadeautjes voor jou en je kind. Het pakket is geschikt voor zwangere vrouwen en jonge moeders met een kind in de leeftijd 0 t/m 10 jaar. Alleen volledig ingevulde aanvragen zullen het pakket gratis ontvangen (zolang de voorraad strekt, op = op). Deelname is alleen mogelijk als deelnemer zijn/haar feitelijke woon- en verblijfplaats in Nederland heeft, alle gegevens naar waarheid invult en 18 jaar of ouder is. Het Meer voor Mama’s Cadeaupakket is een speciaal samengesteld pakket van geselecteerde cadeau-acties en exclusieve kortingen mede mogelijk gemaakt door de sponsoren van deze actie, te weten:

Kinderboekerij
Postbus 8
4860 AA Chaam
www.kinderboekerij.nl

Spadel Nederland
Brieltjenspolder 28D
4921 NL Made
www.spa.nl

Iedere aanvrager van het Meer voor Mama’s Cadeaupakket geeft expliciete toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief van Meer voor Mama’s, Kinderboekerij en SPA. De deelnemer geeft ook toestemming voor het ontvangen van een telefonische aanbieding van Kinderboekerij. Iedere aanvrager van het Meer voor Mama’s Cadeaupakket kan zich op ieder gewenst moment uitschrijven voor de nieuwsbrieven van genoemde sponsoren, door op de uitschrijflink in de desbetreffende nieuwsbrief te klikken of door een bericht te sturen naar de klantenservice/het contactformulier in te vullen op de website van genoemde sponsoren.

De voorwaarden worden aan deelnemers ter beschikking gesteld door publicatie op deze pagina. Deelname aan deze actie houdt acceptatie van de deelname voorwaarden in. Betwisting van deze actievoorwaarden zal niet in overweging worden genomen. In alle gevallen waarin deze actievoorwaarden niet voorzien, beslist de directie van Offspring Media BV, eigenaar van Meervoormamas.nl. Het besluit van de directie is niet voor bezwaar of beroep vatbaar. Offspring Media BV gaat, als eigenaar van de acties, zorgvuldig om met uw gegevens. Alle gegevens uit de actie worden door Offspring Media BV vastgelegd in het Meer voor Mama’s bestand. Het doel van deze gegevensverwerking is om u per post of telefoon op de hoogte te houden van producten en diensten van Meervoormamas.nl en zorgvuldig geselecteerde adverteerders (waaronder, en niet uitsluitend beperkt tot, uitgeverijen, energiemaatschappijen, telecombedrijven, webshops, reisorganisaties). Door deelname aan deze actie geeft u, als deelnemer, uw toestemming aan Offspring Media BV, om per post of telefoon nieuwe aanbiedingen en andere speciale acties van Meer voor Mama’s en zorgvuldig geselecteerde adverteerders te ontvangen. Mocht u uw adres willen blokkeren voor toekomstige acties en geen speciale aanbiedingen van Meer voor Mama’s of onze partners willen ontvangen kunt u dit te allen tijde kenbaar maken. Offspring Media BV behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Het actuele privacybeleid kunt u op elk moment online raadplegen.